Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Έχοντας ως αρχή τη φράση του jeanchateau το κέντρο ειδικών θεραπειών «Μαθητεία» ξεκινά Δημιουργικό Παιχνίδι για παιδιά 2,5 – 4χρονών.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι προσαρμοσμένος έτσι ώστε να στοχεύει στην ομαλή και εξελικτική δημιουργική πορεία των παιδιών.

Τα εργαστήρια κάθε φορά σκοπό θα έχουν να ενισχύουν την εκφραστικότητα και τις δεξιοτεχνίες των παιδιών και να τα βοηθούν να κοινωνικοποιηθούν σ’ ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να δημιουργούν, να προσπαθούν ξανά και ξανά, χωρίς να φοβούνται ότι αξιολογούνται, ελέγχονται ή κινδυνεύουν να απορριφθούν.

Οι δράσεις που θα συμβαίνουν στις καθημερινές συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα σ’ ένα σκηνικό περισσότερο “θεατρικό” ενισχύοντας έτσι, τόσο τους αισθητικούς και κινητικούς όσο τους λεκτικούς και νοητικούς τομείς της ανάπτυξης των παιδιών.

Οι εγγραφές για το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου και αφορά ηλικίες προσχολικής ηλικίας 2,5 με 4 ετών.

Τα τμήματα θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 13:00 στο κέντρο του Νέου Ψυχικού (εκτός από Σάββατο και Κυριακή)